Lash lifting

Een mooie oogopslag zonder mascara, wimperkrultang of wimperextensions!
Lash lifting

Met de Lash Volume Lifting creëert men de illusie dat de wimpers langer zijn en meer volume hebben.  Ideaal voor wie geen of weinig volume en krul in de wimpers krijgt met make-up of wimperkrultang.

Bij LVL wordt gebruik gemaakt van siliconen shields waarmee wimpers vanuit de wortels gelift worden.  Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. 

Het resultaat houdt tot wel 8weken lang!  Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.  Dat geeft het mooiste resultaat!

In combinatie met het thuisgebruik van uw wimper groei serum Eyelash Growth Serum maakt u de wimpers nog extra langer.

Goodbye mascara, hello lashes!

--Iris Vermeire

Maak jouw afspraak​

Omdat we het belangrijk vinden dat jij zelf bepaalt wanneer je tijd kan vrijmaken om langs te komen helpen we je graag telefonisch verder. Dan zoeken we een tijdstip die voor u past.

We zijn bereikbaar op 0476/32 61 57. 

Tot binnenkort.

Wat je moet weten over lash lifting

Omdat we graag hebben dat je als klant precies weet wat je te wachten staat hebben wij alle gestelde vragen gebundeld om je zo goed mogelijk te informeren. Heb je nog bijkomende vragen? Dan kan je ons natuurlijk steeds vrijblijvend contacteren.

 • Resultaat 6 tot 8weken zichtbaar.
 • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
 • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof

 • Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd
 • Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren
 • Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten
 • Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden
 • Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 8 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden,

Nazorg:

 • De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
 • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
 • Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
 • Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Prijs groeiserum: 45 euro per stuk.

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen

 • Alopecia of chemotherapie
 • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
 • Overgevoeligheid voor peroxide

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn dient u contact op te nemen met uw huisarts, deze zal een hormoonzalf voorschrijven waardoor de allergie snel zal afnemen.

Dit serum is een cosmetisch serum dat op de wimpers en/of wenkbrauwen wordt aangebracht om ze langer, voller en donkerder te laten groeien. Het serum combineert verschillende plantenextracten – die al honderden jaren in het verre oosten gebruikt worden voor haar- en wimpergroei – tot een uniek en uiterst efficiënt wimpergroeiserum. 

Vergeleken met andere wimperserums, maakt Abstract’s Lash Lift Brow Growth Serum uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die uitstekende resultaten garanderen zonder bijwerkingen. Het serum bevat extracten van Folium Isatidis, Cacumen Platycladi, Nigella Sativa, Fructus Chebulae, Radix Polygoni Multiflori Preparata en Koraal.  Het is vrij van parabenen en alcohol, en is ontwikkeld zonder dierproeven.

Abstract’s Lash Lift Brow Eyelash Growth Serum is een unieke formule bestaande uit natuurlijke ingrediënten die de wimperzakjes voedt en de wimpergroei versnelt.  Je zal zien dat je wimpers sneller gezonder, langer, dikker en donkerder worden.  Het serum beïnvloedt de groeifase van de wimperhaarcyclus door de lengte van de fase zelf te verlengen en het aantal haren in groeifase te vergroten. Na dagelijks gebruik zullen de eerste resultaten reeds na 3 à 4 weken zichtbaar zijn.

Breng één keer per dag een dunne laag Abstract’s Lash Lift Brow Growth Serum aan op de basis van de bovenste wimpers (zoals een eyeliner) of op de wenkbrauwen.  Voor het beste resultaat adviseren we om dit op schone wimpers en voor het slapengaan aan te brengen.  Verwijder make-up en contactlenzen, was handen en gezicht met water en milde zeep alvorens het aanbrengen. Eén penseelstreek per applicatie is voldoende.

Om het beste en duurzaamste resultaat te verkrijgen, is het aangewezen om het Growth Serum ononderbroken te gebruiken gedurende 16 weken. 

 • FOLIUM ISATIDIS EXTRACT is een inheemse Chinese kruidachtige plant die al meer dan duizend jaar gebruikt wordt op grote schaal voor medicinale toepassingen.  Folium Isatidis Extracten worden gebruikt als anti-virale agent, is verrijkt met aminozuren waarvan aangenomen wordt dat ze behulpzaam zijn bij het activeren en stimuleren van de groei van de haarzakjes rond de wimper.

  CACUMEN PLATYCLADI: van Cacumen Platycladi wordt aangenomen dat het de haargroei bevordert en het haar donkerder maakt.

  NIGELLA SATIVA: de olie van Nigella Sativa wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem en steenpuisten te behandelen.

  FRUCTUS CHEBULA: Indiaanse amandel is een bron van anti-oxidanten.

  RADIX POLYGONI MULTIFLORI is een inheemse Chinese kruidachtige plant waarvan bekend is dat het een verjongend effect heeft, vroegtijdig grijs worden vertraagt en haaruitval tegen gaat.

  CORAL EXTRACT bevat essentiële mineralen en sporenelementen.  Ze staan garant voor de celhernieuwing.

 

Lash volume lifting

Meer informatie over de nabehandeling van lash lifting?

Lash volume lifting

Download via onderstaande knop ons intake document voor onze behandeling.
Download document